05 Nisan 2018 Perşembe 15:05
Eroğlu Mahallesinde alt ve üst yapı dönüşümü

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar’ın Eroğlu Mahallesi’nde 5 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını tamamlamasının ardından 10 bin metrekarelik kilit parke taşı ile bordür döşeme işine başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahalleleri hayalini kurduğu alt ve üstyapıyla tanıştırıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar’ın Eroğlu Mahallesi’nde altyapı çalışmaları noktalandı. 5 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattının yenilendiği mahallede, 10 bin metrekarelik kilit parke taşı ile bordür döşeme işi de başladı. Çalışmaların tamamlanması ile Eroğlu Mahallesi’nin ilçe merkezindeki mahallelerden farkı kalmayacak. Çamönü, Sünnetçiler ve Şehitler’de altyapı çalışmalarını sürdüren MASKİ ekipleri, Bünyaniosmaniye, Hamitköy, İsaca, Selçikli ve Yenidoğan mahallelerinde de çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacak.

Eroğlu Mahalle Muhtarı Muslihittin Kılınç, mahallelerinde yürütülen çalışmalar için teşekkür ederek, “Altyapı çalışmaları çok güzel oldu. Yeni hatlarımızı kullanmaya başladık. Eskiden hatlarımız böyle sağlıklı değildi. Her gün patlaklarla uğraşıyorduk. Üstyapı işine de başlandı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.