04 Temmuz 2017 Salı 16:12
Ekipler daha temiz bir Manisa için görevde

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaz aylarında vatandaşların koku ve sinek sıkıntısı yaşamamaları adına ana kanal hattı temizlik çalışmalarına hız kazandırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. İl genelindeki vatandaşların kanalizasyon hatlarından kaynaklı sorun yaşamamaları amacıyla MASKİ, yeni hat döşemelerinin yanı sıra ana kanal temizlik çalışmalarıyla da şehre nefes aldırıyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalarla 560 kilometrelik sağlıklı kanalizasyon şebekesi kuran MASKİ, toplamda 765 kilometre de ana kanal hattı temizliği gerçekleştirildi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sayesinde, özellikle yaz aylarında yaşanabilecek rahatsız edici koku ve sinek oluşumu riskinin önüne geçilerek vatandaşların rahat bir nefes alması sağlandı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak hizmet odaklı çalışmalarımızı ilimiz genelinde titizlikle yürütüyoruz. Öncelikli amacımız Manisalı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da iyileştirmek. Özellikle hava sıcaklıklarının artış göstermesiyle birlikte kanalizasyon hatlarından dolayı ilçe ve mahallelerimizde koku ve haşere problemi yaşanmaması adına ana kanal temizliklerimize önem veriyoruz. Daha temiz, sağlıklı, yaşanabilir bir çevre için çalışmalarımıza süratle devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.