15 Mart 2017 Çarşamba 10:57
Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler yönetimi yeniden oluşturuldu

Tayinler ve emeklilikler dolayısıyla temsil yeterliliğini yitiren Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler yönetimi yeniden oluşturuldu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, “Yeni oluşturulan Şehzadeler İlçe Yönetimimiz ilçemizde gerçekleştirdiğimiz sendikal çalışmalarımızda gücümüze güç katacak, alandaki en büyük destekçimiz olacaktır.” dedi.

Daha önce Şehzadeler ilçesinde hizmet eden ilçe temsilcilerine ve yönetimlerine teşekkür eden Öner, şöyle konuştu: “Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın çizdiği erdemli sendikacılık hedefleri doğrultusunda yolumuzdan hiç şaşmadan, güç kaybetmeden ilerliyoruz. Eğitim-Bir-Sen teşkilatı, mirasın hakkını vermiş bir teşkilattır. Bayrağı her geçen gün yükselten bir teşkilat olarak, üyeye, ülkeye, insana ve İslam’a hizmete devam ediyoruz. Zirve yolculuğumuzu hız kesmeden sürdüreceğiz.”

Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler ilçe temsilcisi olan Özgür Emeksiz ise, “Bize tevdi edilen bu onurlu görevi ve ağır sorumluluğu layık-ı vechiyle yerine getirebilmek adına yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize duyulan güven ve desteklerinden dolayı Şube başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederiz.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: “İlçe temsilcisi Özgür Emeksiz, Başkan Vekili Samet Nalbantoğlu, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Vahdet Vural, Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynel Mutlu, Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Kuloğlu, Basın İletişimden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıfat Türkaslan, Mevzuat ve Toplu Sözleşmelerden sorumlu Başkan yardımcısı Orhan Ulu.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.