05 Temmuz 2017 Çarşamba 14:37
Ege’nin en büyük taş üretim tesisi tamamlanıyor

Yunusemre Belediyesi’nin nisan ayında temelini attığı, Ege Bölgesi’nin en büyük taş üretim merkezi olacak fabrika tamamlanma aşamasına geldi.

Yunusemre Belediyesi’nin Emlakdere Mahallesinde 7 Nisan’da temelini attığı, 14 bin metrekare üzerine kurulan dev taş üretim tesisi tamamlanmak üzere. Bölgede hummalı bir çalışma yürütüldüğünü kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, merkezi kısa süre içerisinde faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi. Başkan Çerçi açıklamasında, “Nisan ayı içerisinde dev bir yatırımın temelini atmıştık. 14 bin metrekare alan üzerinde büyük bir tesis kuruyoruz. Bölgenin ihtiyacını karşılayacak bir yatırım. Kısa süre içerisinde faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Amacımız şehrimizde yaşayan vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.