15 Haziran 2017 Perşembe 12:39
Durasıllı’da Ramazan sevinci

Salihli Belediyesi tarafından Durasıllı Mahallesinde düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Durasıllı Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında Belediye Başkanı Zeki Kayda ile birlikte oruçlarını açan mahalle halkı, sahnelenen etkinliklerle keyifli bir akşam yaşadı.

Belediyeciliğin sadece asli yapması gerekenler dışında, aynı zamanda birlik ve beraberlik ortamı oluşturmak olduğunu söyleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, tüm mahalle halkın Ramazanlarını kutlayarak, “Göreve geldiğimiz günden beri gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımızı görüyorsunuz, takip ediyorsunuz. Sizlerin desteği olduğu sürece çalışmalarımız artarak devam edecek. Ramazan ayında kültürümüzü tekrar çocuklarımıza hatırlatmak için, geleneksel hale getirdiğimiz ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Dolu dolu bir ramazan ayını Salihli’de ve beldelerinde yaşatmak istiyoruz. Allah bir sonraki ramazanlarda buluştursun bizi. Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum” ifadeleri kullandı.

Durasıllı Mahallesinde düzenlenen programa başta Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Durasıllı Mahalle Sorumlusu ve Belediye Meclis Üyesi Basri Ersoy, Belediye Daire Müdürleri ve personeli, çocuklar ve mahalle sakinleri katıldı. Semazen gösterileri ile başlayan etkinlikler, Hacivat-Karagöz, Ortaoyunu ve Ateşbazın nefes kesen gösterisiyle tamamlandı.

Etkinliklere katılan çocuklara, Salihli Belediyesi tarafından pamuk şekeri ve hediyeler dağıtıldı. Çocuklar yapılan etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.