20 Ağustos 2017 Pazar 14:44
Dünya şampiyonları altın ile ödüllendirildi

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Necmettin Okumuş, Tayland’da yapılan Dünya Muay Thai Şampiyonasında Dünya şampiyonu olan milli sporcu Damla Dinçer ve Dünya 3’üncüsü olan Betül Durmuş’u tebrik ederek, altınla ödüllendirdi.

Dünya Muay Thai Şampiyonasında rakiplerini yenerek, şampiyon olan Damla Dinçer ve 3’üncü olan Betül Durmuş, Türkiye Muay Thai Federasyonu Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu ve Antrenör Ediz Barış ile birlikte Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Necmettin Okumuş’u ziyaret etti. Ziyarette, Spor Şube Müdürü Bilal Yurt da hazır bulundu. Müdür Vekili Okumuş, genç sporcuları tebrik ederek, altınla ödüllendirdi. Okumuş, “Ülkemizi uluslararası şampiyonlarda temsil eden sporcularımızla gurur duyuyoruz, göstermiş olduğunuz bu başarı diğer gençler içinde örnek teşkil etmektedir. Dileğimiz sporcularımızın olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektirmelidir. Bunu da başaracaklarına inanıyorum. İl müdürlüğü olarak her zaman sporcularımızın yanındayız, gerekli desteği vereceğiz,” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.