05 Haziran 2017 Pazartesi 16:23
Doğanın renkleri sergide birleşti

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi işbirliğiyle Fotoğraf Sanatçısı Halit Demir’in ‘Doğanın Renkleri’ adlı resim ve fotoğraf sergisi görücüye çıktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi işbirliğiyle Fotoğraf Sanatçısı Halit Demir’in ‘Doğanın Renkleri’ adlı resim ve fotoğraf sergisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda açıldı. Açılışa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra sergide yer alan eserler hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve protokol üyeleri, 61 adet resim ve fotoğrafları tek tek inceledi.

‘Doğanın Renkleri sergisinin açılışında, geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen Çanakkale gezileri için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa şubesi Başkanı Beyhan Yörür, Başkan Ergün’e teslim edilmek üzere küçük bir plaketi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e takdim etti. Yörür, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e Çanakkale gezileri için teşekkür ediyoruz. Çanakkale’yi görmeyen vatandaşlarımız için de çok faydalı oldu. Orada da çok güzel karşılandık. Başkanımızın kültürel ve sosyal anlamdaki hizmetleri çok fazla. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

61 adet fotoğraf ve resimden oluşan sergide yer alan eserlerin doğanın eşsiz manzaralarını anlattığını belirten Fotoğraf sanatçısı Halit Demir, serginin açılışında desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Sergi, 11 Haziran tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda gezilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.