05 Nisan 2018 Perşembe 12:48
Devlet Bahçeli Alaşehir’e selam gönderdi

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, kentte devam eden çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Projeleri yakından inceleyerek Başkan Karaçoban’a başarılar dileyen Bahçeli, tüm Alaşehir halkına selam gönderdi.

MHP’li Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Karaçoban, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra hayata geçirecekleri projelerin yer aldığı dosyayı Bahçeli’ye teslim etti. Ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürecek 513 konutluk ’Ala Yaşam’ projesi hakkında Bahçeli’ye geniş bilgi veren Başkan Karaçoban, Ilıca Mahallesi’nde Alaşehir Belediyesine ait 110 dönümlük arazi üzerine yapılacak proje sayesinde özellikle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacaklarını anlattı. Karaçoban ayrıca, çiftçilere yönelik ücretsiz yem ve ucuz mazot desteğiyle ilgili projeleri hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.

Alaşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Alaşehirlilerin en iyi hizmeti hak ettiklerini söyledi. Alaşehir halkına selam gönderen Bahçeli, Alaşehir’in yeni projelere kavuşmasının heyecanlarına heyecan kattığını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Karaçoban, Bahçeli’ye özel el işlemeli nakkaş kase hediye etti. Başkan Karaçoban genel merkezdeki temasları kapsamında MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Parti İçi Eğitim Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sefer Aycan, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. M. Hidayet Vahapoğlu ve Basın Başdanışmanı Deniz Güçer ile de bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.