23 Nisan 2018 Pazartesi 13:22
Deprem konutlarına su ve kanalizasyon bağlantısı yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesi’nde evleri depremden zarar gören vatandaşlar için yapılan konutlara su ve kanalizasyon bağlantısını gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye Mahallesi’nde meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşların altyapı konusunda sıkıntı yaşamamaları amacıyla çalışma gerçekleştirdi. Depremzedelerin bulunduğu bölgeye yapılan evlere MASKİ ekipleri tarafından içme suyu hattı çekilerek vatandaşların su ihtiyacı karşılandı. MASKİ ayrıca, vatandaşların altyapı ihtiyacı duyduğu kanalizasyon konusuna da çözüm getirerek atıksu hattının bağlantısını gerçekleştirdi.

Yeni yapılan evleri ve altyapı ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı memnuniyet duyan depremzede vatandaşlar, yapılan hizmet için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Akyıl, “Depremde evlerimiz çok hasar gördü ve oturulamayacak hale geldi. Zaten çok eski ve bakımsızdı. Bizler de evlerimize bakım yaptıramadığımız için depremde epey etkilendik. Çok mağdur kalmıştık. Büyükşehir Belediyemiz her zaman olduğu gibi bizleri sahipsiz ve yalnız bırakmadı. MASKİ’ye de müracaat ettik ve içme suyu ile kanalizasyon bağlantılarımızı yaptılar. Şuan abone bağlantılarımız da tamamlandı. Her şey çok güzel oldu. Allah bir daha bizlere kötü gün yaşatmasın. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ her zaman mağdurların yanında oluyorlar. Bunu bir kez daha ispat ettiler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ederiz, selamlarımızı iletiriz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.