17 Ağustos 2017 Perşembe 11:32
Demirci’de ulaşım zirvesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dönüşüm çalışmalarını sürdürürken konuyla ilgili yetkili isimleri de bilgilendiriyor.

Manisa genelinde kaliteli ve konforlu ulaşım için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dönüşüm hamlesini genişleterek sürdürüyor. Demirci ilçesinde toplu taşımada dönüşüm ve ulaştırma konusu masaya yatırıldı. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, UKOME Şube Müdürü Hüseyin Üstün, Toplu Taşıma Şube Müdürü Himmet Güneş, Toplu Taşıma Planlama Sorumlusu Kemal Kozakoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, Demirci Şoförler Odası Başkanı İrfan Aksu, Halıkent Otobüs İşletmesi Başkanı Ahmet Barutçu katıldı. Şoför esnafı ve konuyla ilgili yetkililer, akıllarındaki tüm sorulara yanıt buldu. Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Başkan Cengiz Ergün önderliğinde başlatılan Ulaşımda Dönüşüm Projesi ile konforlu ve modern ulaşım çalışmalarının sürdürüleceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.