25 Ağustos 2021 Çarşamba 14:46
Daire Başkanı Arslan’dan hal denetim birimlerine ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, merkez, Salihli, Turgutlu, Alaşehir ve Akhisar ilçelerini ziyaret ederek hal denetim ekipleriyle bir araya geldi. Personellerle fikir alışverişinde bulunan Arslan, personellere çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, merkez, Salihli, Turgutlu, Alaşehir ve Akhisar ilçelerini ziyarette bulunarak hal denetim ekipleriyle bir araya geldi. Ersoy Arslan’a ziyaretinde İştirakler ve Koordinasyon Şube Müdürü Ersoy Vitaş eşlik etti. Arslan hal denetim ekiplerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri olarak denetimlerin devam edeceğini, vatandaşların ve esnafların haklarını korumaya devam edeceklerini belirte Arslan, yüksek sıcaklıklara rağmen görevlerini yerine getiren personellere teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Üretim fabrikası ziyaret edildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, ilçe ziyaretlerinde Salihli Beton Parke, Bordür ve Boru Üretim Fabrikası’na da ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde kendi imkanlarıyla yaptığı üretimi yerinde inceleyen Arslan, üretimin ve sevkiyatların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, personellere yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.