24 Mart 2017 Cuma 11:23
Çıkrıkçı Köprüsü yeniden yapılıyor

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, sil baştan yıkılarak yenisinin yapımı devam eden Çıkrıkçı Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Birçok mahallenin kullandığı köprünün önemine değinen Başkan Şirin, “40 yıllık bir sorunu çözüme kavuşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güvenlik zafiyeti oluşturan, mahallemize yakışmayan ve vatandaşlarımızın daha iyisine layık olduğu köprüyü sil baştan yeniliyoruz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ve Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger ile birlikte yapımı devam eden Çıkrıkçı Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Şirin, burada yaptığı açıklamada yılların sorunu olan köprüyü kalıcı çözüme kavuşturduklarını ifade ederek, “Bilindiği üzere burada hizmet veren köprü 1976 yılında yapılmış olan bir köprüydü. Trafik güvenliği açısından da problem oluşturuyordu. Tespit ettiğimiz bu önemli sorunu Manisa Büyükşehir Belediyesi ile istişarelerimiz neticesine çözüme kavuşturduk. Bu istişarelerimiz neticesindeki ortak çalışmalarımızla 40 yıllık köprüyü yıktık. Yerine yine iki aracın rahatlıkla geçebileceği, yaya geçidinin de olduğu yaklaşık 60 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde olacak olan köprünün yapımına başladık. Artık Sivrice, Baktırlı, Horzum, Bahçecik, Ödemiş ve Kelebek Barajı güzergahına gidecek vatandaşlar açısından köprü sorun teşkil etmeyecek. Yapılan bu çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.