16 Kasım 2018 Cuma 15:02
CHP Manisa Teşkilatı Sarıgöl’de

Manisa CHP İl Teşkilatı, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek, 24. Dönem Denizli Milletvekilleri İlhan Cihaner ve Mustafa Moroğlu ile birlikte CHP’nin Manisa’da açıkladığı 3 belediye başkan adayından biri olan Sarıgöl Belediye Başkan adayı Emrah Eroğlu’na destek ziyaretinde bulundular.

Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz ve CHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Emrah Eroğlu ile birlikte karşılanan CHP’li heyet bir süre çarşı esnafını ziyaret ederek esnaftan destek istedi.

Sarıgöl CHP İlçe Lokali önünde Belediye Başkan adayları Emrah Eroğlu’nun tanıtımında konuşan Manisa CHP İl Başkanı Semih Balaban, cumhur ittifakına karşı tek bir oy kaybetme lüksleri olmadığını söyledi.

CHP Gurup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise, "Bir başlangıç için buradayız. Bundan önceki seçimde üzülerek, içimiz kan ağlayarak kaybettiğimiz belediyeyi tekrar almak için buradayız. Önemli bir adamı atmak için Sarıgöl’deyiz. Kaybettiğimiz belediyeyi tekrar Emrah Eroğlu ile alacağız. Desteklerinizle başaracağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.