08 Haziran 2017 Perşembe 14:15
Büyükşehir Belediyespor’da görev dağılımı yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Olağan Genel Kurulun ardından görev dağılımı gerçekleştirildi. Mevlüt Aktan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları belirlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi Mevlüt Aktan başkanlığında toplanarak görev dağılımı yaptı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Asbaşkan Orkun Şıktaşlı olurken, Tolga Tunç Çalışkan Voleybol Şube Sorumlusu, Hakan Kadayıfçılar Futbol Şube Sorumlusu, Gökmen Aytaç Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, Özcan Nalbantlar Futbol Altyapı Sorumlusu, Bora Çaylan ise İdari İşler Sorumlusu olarak belirlendi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, görev dağılımının ardından yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek Manisa Büyükşehir Belediyespor’u elbirliği ile daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını ifade etti. Aktan, “Yönetim kurulumuz sürekli sporun içerisinde yer almış, her biri tecrübeli arkadaşlarımız. Ben arkadaşlarımızın tecrübeleriyle kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Tüm branşlarda başarı önceliğimiz

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un futbol ve voleyboldan ibaret olmadığını dile getiren Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Kulübümüz bünyesinde 14 branşta binlerce sporcuya eğitim veriyoruz. Judodan, cimnastiğe, basketboldan, yüzmeye kadar amacımız tüm branşlarda önemli başarılar elde etmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.

Alt yapıya ağırlık vereceğiz

Manisa Büyükşehir Belediye Spor’un geçmiş dönemde alt yapıda önemli gelişim gösterdiğinin altını çizen Aktan, “Bu gelişimi daha ileriye taşımak amacıyla alt yapımıza daha çok ağırlık vereceğiz. Yeni yetenekleri keşfetmek ve kulübümüzü bir sporcu fabrikası haline getirmek için faaliyetlerimizi bu yönde sürdüreceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ülkemiz genelinde marka haline getireceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.