19 Eylül 2019 Perşembe 15:56
Bülent Ecevit’in ismini taşıyan tabela yenilendi

Turgutlu Belediyesi, İzmir-Ankara asfaltı üzerinde bulunan geçmişte Başbakanlık yapmış rahmetli Bülent Ecevit’in ismini taşıyan meydanın tabelasını yeniledi.

Turgutlu Belediyesi, İzmir-Ankara asfaltı üzerinde bulunan Bülent Ecevit meydanının tabelasını yeniledi. Tabelanın yenileme çalışmalarını Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile birlikte yakından takip eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Rahmetli Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit’in ismi geçmiş yıllarda İzmir-Ankara asfaltı üzerindeki alana verilerek ölümsüzleşmişti. Bizlerde Turgutlu Belediyesi olarak alandaki tabelanın Bülent Ecevit ismine yakışır bir şekilde daha büyük, daha gözle görülür bir şekilde yeniledik. Son derece güzel bir görünüm oluşturdu. Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.