26 Mart 2018 Pazartesi 13:48
‘Bisiklet Hayattır’ Grubu Çanakkale’de Manisa’yı temsil etti

Şehzadeler Belediyesi’nin destekleri ile Manisa’dan yola çıkan ‘Manisa Bisiklet Hayattır Grubu’ Çanakkale Haftası nedeni ile Çanakkale’de düzenlenen Çanakkale Bisiklet Turuna katıldı. 24-25 Mart tarihlerinde yapılan etkinliğe 14 kişilik bir ekiple katılan ‘Manisa Bisiklet Hayattır Grubu’ 2 gün boyunca düzenlenen ‘Troya’ ve Şehitlere Saygı’ etaplarında Manisa’yı temsil etti.

Manisa Bisiklet Hayattır Grubu üyeleri, Şehzadeler Belediyesinin ulaşım desteği ile Çanakkale’de düzenlenen Çanakkale Bisiklet Turu etkinliğine katılarak Manisa’yı temsil etti. 14 kişiden oluşan bisiklet ekibi, Çanakkale’de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Çanakkale Bisiklet Turu etkinlikleri çerçevesinde 2 gün boyunca düzenlenen ‘Troya’ ve Şehitlere Saygı’ turuna katıldı. İlk olarak Grup Başkanı Murat Timur öncülüğünde Manisa’dan yola çıkan 3 kişilik ekip, 324 kilometre olan Manisa - Çanakkale arasındaki mesafeyi iki gün boyunca bisikletleri ile giderken, grubun geri kalan üyeleri, geçtiğimiz cuma günü Şehzadeler Belediyesinin destekleri ile Çanakkale’ye ulaştı. 14 kişilik grup etkinliğin ilk gününde Çanakkale merkezde düzenlenen ‘Troya’ etabına katılarak Manisa’yı en iyi şekilde temsil etti. Etnikliğin ikinci günüden düzenlenen ‘Şehitlere Saygı’ etabı çerçevesinde Gelibolu Yarımadasına geçen bisikletçiler, buradaki etabın tamamlanmasının ardından, Şehitlikleri ziyaret etti. Manisalı bisikletçiler, etkinliğe katılan diğer bisikletçilere Mesir Macunu ikramında bulundu.

Manisa Bisiklet Hayattır Grubu Başkanı Timur Bozkurt, Çanakkale’de düzenlenen etkinliğe katılmaları noktasında destek veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ederek, Manisa’da güzel etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.