10 Nisan 2018 Salı 15:40
Birinci olabilmek için pedal çevirdiler

Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2. Okullar arası Bisiklet Yarışı yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 200 bisikletçi, birinci olabilmek için pedal çevirdi.

Yunusemre Belediyesi, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği’nin organizasyonuyla 2. Okullar arası Bisiklet Yarışı gerçekleştirildi. 45 okul ve 150’den fazla öğrencinin katıldığı bisiklet yarışları Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) önünden başladı. Şenlik havası şeklinde geçen yarışlar kapsamında bisiklet sporcuları büyük heyecan yaşadı. Özellikle Yıldızlar ve gençler kategorilerindeki yarışlar adeta nefes kesti. Yunusemre Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar, belediye olarak sporu ve sporcuyu desteklediklerini belirterek, “Belediye olarak kurulduğumuz günden beri Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sporun her branşını desteklediğimiz gibi bisiklet sporunu da destekliyoruz. Bisiklet yarışlarına belediye olarak katkı veriyoruz. Okullar arası Bisiklet yarışını destekledik” dedi.

Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.