11 Ağustos 2018 Cumartesi 16:56
Belediye personeli kalbine yenik düştü

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan 44 yaşındaki Mehmet Demir, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan 4 çocuk babası Mehmet Demir (44), izinli olduğu günde arkadaşları ile birlikteyken birden fenalaştı. Yanındaki arkadaşları tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği öğrenilen Demir, tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Yaklaşık 3 yıldır Salihli Belediyesi’nde çalıştığı öğrenilen Demir, Hz.Hamza Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığına defnedildi. Demir’in cenaze namazına AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile mesai arkadaşları, vatandaşlar ve yakınları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.