31 Mayıs 2017 Çarşamba 16:14
Belediye binasına estetik dokunuş

Dış etkenlerden dolayı kötü görüntünün oluştuğu Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasının boyanmaya başlandığını belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Geçen hafta başladığımız ve vatandaşlarımızın merakla takip ettiği çalışmalarımız neticesinde ilçemize yakışır bir yenilemeyi gerçekleştirmiş olacağız. Bu anlamda ciddi bir çalışma gerektiren bina boyanmasında özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü boya atölyesi ekipleri tarafından yaklaşık 4 gün önce başlanan belediye hizmet binası dış cephe boyaması tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların yaklaşık 30 metre yüksekliğe çıkabilen vinç aracılığıyla gerçekleştiğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “En son yaklaşık 7 yıl önce boyanan binamız dış etkenlerden dolayı oldukça zarar görmüş haldeydi. Rengi solan ve hoş olmayan durumdaki binamıza yönelik vatandaşlarımız da yenilenmesine dair sık sık görüşlerini bildiriyorlardı. Önceliğimizin halkımızın ayağına giden hizmetlerimiz olması dolayısıyla bina boyanmasını ertelemiştik. Geçtiğimiz hafta da mevcut renklerinde değişiklik de yaparak çalışmalara başladık. Özel bir beyaz ile gri akrilik diye tabir edilen su bazlı, 5 yıl garantili boya ekiplerimizce binamıza uygulanmaya başlandı. Önümüzdeki hafta tamamlanmasını planladığımız çalışmalar sonunda toplamda 2 bin 800 metrekarelik alan tamamen yenilenmiş olacak. Bunun yanı sıra cephenin zarar gören yerlerinde de lokal çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın merakla takip ettiği çalışmalarımız neticesinde ilçemize yakışır bir yenilemeyi gerçekleştirmiş olacağız. Bu anlamda ciddi bir çalışma gerektiren bina boyanmasında özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.