22 Şubat 2018 Perşembe 12:11
Basketbolun onur ödülü Başkan Ergün’e

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Basketbol Adamları Derneği’nin bu yıl 13’üncü kez organize ettiği “Geleneksel Basketbol Oskarları” ödüllerinde, Onur Ödülü almaya layık görüldü. Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde binlerce gence spor yapma imkanı sağladıklarını ve böylece çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Başkan Ergün, kendisini onur ödülüne layık gören Basketbol Adamları Derneği’ne teşekkür etti.

Basketbol Adamları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13’üncüsü yapılan “Geleneksel Basketbol Oskarları” ile spora uzun yıllar çeşitli kademelerde hizmet edenlere verdiği “Spora Hizmet Ödülleri” açıklandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Anadolu Efes Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan ve TBES Federasyon Başkanı Akif Ümit Uztürk ile birlikte onur ödülüne layık görüldü. Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, Basketbol Oskarları seçimini 100 kişilik basketbol büyük jürisinin belirlediğini ve bu konuda da derneğin titiz bir çalışma yaptığını ifade ederek, “Basketbolumuzda yıl içinde başarılı olanların alın terini ödüllendirmek gerektiği düşüncesiyle çıktığımız yolda 13. yılımıza girdik. Ayrıca Türk sporuna katkı verenlerin hizmetlerinin karşılığını da karınca kararınca vermek ve onları unutmadığımızı yeni nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Spora ve basketbola hizmet edenleri kutluyoruz. Ödüllerimizi Nisan ayında düzenleyeceğimiz törenle dağıtacağız” dedi.

“Spora hizmetimiz devam edecek”

Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde spora büyük hizmet verdiklerini, binlerce çocuğa ve gence spor yapma imkanı sağladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Futboldan basketbola, okçuluktan badmintona, judodan voleybola kadar onlarca branşta yeni ve modern tesislerimizde binlerce çocuğumuz ve gencimiz spor yapıyor. Onları kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak adına bu önemli hizmeti veriyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Bu vesileyle bizleri onur ödülüne layık gören Basketbol Adamları Derneği’nin değerli yönetimine ve kıymetli jüri üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.