29 Mart 2018 Perşembe 13:35
Başkan Yaralı’dan Dilek Gençlik Spor’a malzeme desteği

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Manisa 2. Amatör Kümede mücadele eden Saruhanlı’nın Dilek Mahallesi takımlarından Dilek Gençlik Spora malzeme yardımında bulundu.

Başkan Yaralı, Dilek Gençlik Spor Kulüp Başkanı Ali Şahin, Başkan Yardımcısı Serdar Gökçen ve futbol takımı oyuncularını makamında kabul etti. Saruhanlı’daki spor kulüplerine belirli dönemlerde birçok kez malzeme yardımında bulunduklarını ve bulunmaya da devam ettiklerini dile getiren Yaralı, şunları kaydetti:

"Saruhanlı Belediyesi olarak sporun ve sporcuların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu sezon yeni kurulan Manisa 2. Amatör Küme’de mücadele edecek olan takımlarımızdan Dilek Gençlik spora malzeme yardımında bulunduk. İnşallah önümüzdeki sezon daha farklı bir boyutta da desteğimiz olacak. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir şekilde sezonu başarıyla tamamlayacaklardır. Yolları ve bahtları açık olsun. İlçemizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine genel anlamda destek veriyoruz. Temel ihtiyaçları karşılamak adına oyuncuların ayakkabısından formasına kadar gereken tüm ihtiyaçları karşılıyoruz. İmkanlar ve bütçemiz elverdiği ölçüde elimizden geldiği kadar bütün kulüplere destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Futbol sahalarımızı daha iyi hale getirdik. Düzenleme yapacağımız sahalarımız da var. Kulüpler ve Belediye olarak el birliğiyle çalışıyoruz.”

Başkan Yaralı, konuşmasının ardından 25 çift krampon, 25 çift eşofman, 25 çift forma ve şort, 25’er çift tozluk ve tekmelik ile 10 adet futbol topunu Kulüp Başkanı Ali Şahin’e teslim ederek, başarılar diledi.

Son Güncelleme: 29.03.2018 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.