15 Haziran 2017 Perşembe 15:58
Başkan Şirin’in karne hediyesi çocukları sevindirdi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in öğrencilere karne hediyesi olarak tahsis ettiği Irlamaz Spor Vadisi’nde yer alan yüzme havuzu ve aqua park doldu taştı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in her yıl karne hediyesi olarak öğrencilere sunduğu Irlamaz Vadisi’nde bulunan aqupark ve yüzme havuzunu ücretsiz kullanma hediyesi, Turgutlulu çocuklar tarafından bu yıl da çok sevildi. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılını tamamlayarak yaz tatiline giren Turgutlulu çocuklar, akın ettikleri havuz ve aqua parkın keyfini çıkardı. 12-14 Haziran tarihleri arasında aqupark ve yüzme havuzuna ücretsiz giriş sağlayan öğrenciler bu jestinden dolayı da Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Turgay Şirin de “Turgutlu Belediyesi olarak her daim yanlarında olup, imkanlarımız dahilinde destek olmaya gayret ettiğimiz çocuklarımız için yine imkanlarımızı seferber ettik. Tesislerimizi onların hizmetine sunduk. Yaz tatili karne hediyesi olarak planladığımız havuz programından faydalanan tüm çocuklarımıza tatilin bundan sonraki bölümünde de keyifli zaman geçirmelerini diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.