10 Nisan 2018 Salı 13:22
Başkan Şirin’e şampiyonluk sözü verdiler

Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde Turgutlu’yu temsil edecek olan Yedieylül Ortaokulu Futbol Takımı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret ederek şampiyonluk sözü verdi.

Çanakkale’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerinde Turgutlu’yu temsil edecek olan Yedieylül Ortaokulu Futbol Takımı Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Şampiyonada öğrencilere başarılar dileyen Başkan Şirin “Futbolda imkansız diye bir şey yoktur. İnanırsanız başarırsınız. Birçok okul takımını geride bırakarak Türkiye Şampiyonası finallerine gidiyorsunuz. Bir Türkiye Şampiyonluğu neden olmasın. Ben sizlere ve hocalarınız inanıyor ve güveniyorum. Turgutlu Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanındayız. Şimdiden başarılar diliyor ve hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Okul Müdürü İbrahim Çamyarması ise Belediye Başkanı Turgay Şirin’e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Öğrenciler de Başkan Şirin’e şampiyonluk sözü vererek kupayı Turgutlu’ya getireceklerini söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.