16 Şubat 2018 Cuma 13:09
Başkan Şirin, 50 yıllık çiftin mutluluğuna ortak oldu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, evlilikte 50 yılını geride bırakan çiftler için başlattığı Gönül Projesi kapsamında İsmail-Fadime Akça çiftinin misafiri oldu.

Evliliklerinde 50 yılı geride bırakan Turgutlulu çiftlere 1967 yılında imza attıkları nikah defterinin bir suretiyle jest yapmaya devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yılmazlar Mahallesi sakinlerinden İsmail-Fadime Akça çiftinin de konuğu oldu. Proje kapsamında evlilikte 50. yılını dolduran Turgutlulu çiftlere nikah defterinin bir nüshasıyla Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in hediyesi olarak kalp şeklinde bir saat hediye edildi. Ziyaretlerinde Başkan Şirin’e Yılmazlar Mahallesi Muhtarı Şener Aydoğmuş ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil, nikah memuru Selçuk Akıncı eşlik etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette nezaketlerinden dolayı Başkan Şirin’e teşekkür eden Akça çifti, “Turgay Başkanımız, her şeyden öte bizim evladımız. Yıllardır ailesi ve kendisini tanıyorum. Beyefendiliğini ve büyüklerine olan saygısını gerçekten takdir ediyorum. Böyle anlamlı bir proje ile bizleri de düşünmesi bizleri mutlu etti. Ailecek yakınên çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Başkan Şirin de Akça Ailesi’nin nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmesini dileyerek, “Değerli büyüklerimiz genç çiftlerimize büyük bir örnek olmakta. Bizlere bugün kapılarınızı açarak yıllardır örnek bir aile hayatı sürüyorlar. Değerli büyüklerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Allah nice sağlıklı ve huzurlu yıllar göstermesini dilerim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.