15 Nisan 2019 Pazartesi 09:08
Başkan Öküzcüoğlu nişan yüzüğü taktı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Gökhan Güzelsoy ve Şengül Doğan’ın nişan yüzüklerini taktı. Başkan Öküzcüoğlu evlilik yolunda ilk adımlarını atan genç çiften Atatürkçü evlatlar yetiştirmelerini istedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, beyaz eşya ve mobilya alanında iş yapan Alaşehirli iş insanı Yusuf Güzelsoy’un oğlu Gökhan ile Yeşilyurt Mahallesi’nde üzüm tüccarlığı yapan Mehmet Doğan’ın kızı Şengül’ün nişan törenlerine katıldı. Yeşilyurt Mahallesi Düğün Salonu’nda yapılan nişan töreninde damat ile gelin kızın nişan yüzüklerini takan Başkan Öküzcüoğlu, yüzükleri takmadan önce gençleri küçük bir teste tabi tuttu. Başkan Öküzcüoğlu, damat Gökhan’a ’Şengül’ün gözlerine bak bakalım, nasıl bakıyor’ diye sordu. Gökhan Güzelsoy’un, ’Aşkla bakıyor’ cevanı üzerine Başkan Öküzcüoğlu, "Kadınlarımızın sevgisi gözlerine yansıyor. İşte sevdikleri zaman aşkla ışıl ışıl bakıyorlar. Ama kadınları kırarsan, üzersen aynı bir kristal gibi artık, pırıl pırıl aşkla bakmaz, buzlu cam gibi bakar korkarsın." nasihatinde bulundu.

Başkan Öküzcüoğlu, Şengül Doğan’a da, "Gökhan bazen eve kızgın gelebilir, sen o kızgın geldiğinde, iki dakikalığına ortadan kayboluver, buna söz veriyor musun?" diye sordu. Şengül Doğan da ’Söz veriyorum’ diye karşılık verdi.

"Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır" diyen Başkan Öküzcüoğlu, "Ben buna her erkeğin arkasından, evden çıkarken arkasında dua eden, dualarla uğurlayan bir kadın vardır diye ekliyorum. Hiç kavga etmeyin. Bu nişanın sonunda, tabi ki bir yuva kuracaksınız. İnşallah çocuklarla da taçlanacak. Ben sizden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyetin değerlerine bağlı çocuklar yetiştirmenizi istiyorum. İnşallah Allah sizleri bir ömür boyu mutlu etsin diyerek" genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Başkan Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu genç çift ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra eşiyle birlikte genç çiftle karşılıklı ’Kerimoğlu zeybeği’ oynadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.