26 Mart 2018 Pazartesi 12:55
Başkan Mersinli Kula’da muhtarlarla buluştu

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa’nın Kula ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Kula’da mahalle muhtarlarıyla buluştu. Mahalle muhtarlarıyla düzenlenen istişare toplantısında konuşan Mersinli, "Önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Bu seçimlerde Kaybettiğimiz Büyükşehir belediyesini ve Kula belediyesini kazanarak AK Parti bayrağını burçlara dikmek istiyoruz. Bizler de yerelde hem Cumhurbaşkanımız, hem de Başbakanımızın yükünü hafifletmek adına devamlı sahadayız. Kulamızda belediye başkanlığını kazanarak AK Parti belediyecilik hizmetlerini Kula’ya getirmek istiyoruz. Kula’nın sorunlarını İlçe başkanımız ile ve yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız istişareler doğrultusunda çözüm getirmeye çalışıyoruz. 2014’te bir büyükşehir yasası oldu ve seçimler oldu. Kula, Manisa adına istemediğimiz bir sonuçlar ortaya çıktı. Yerel seçimler üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen yapılan hizmetler ortada Manisa’da vaatlerinin yapılabilirlik oranı yüzde 20’yi geçmedi. Bizler 2019 yerel seçimlerinde kazanarak hem Kula’da, 17 ilçemizde hem de Büyükşehirde AK Parti Belediyecilik anlayışını Manisa’da buluşturacağız. Bunun için çalışıyoruz. Bizden başka çalışan kimse de yok" dedi.

Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantının ardından AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık geçirdiği rahatsızlık sonucu evde yatan ve 1 ay önce Seyit Ali Mahallesi muhtarlığından istifa eden Fethi Şadan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Mersinli ve Palabıyık Fethi Şadan’ın ailesinden rahatsızlığı ile ilgili bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.