05 Mart 2018 Pazartesi 15:53
Başkan Kayda’dan mahalle turu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Çelikli, Damatlı, Burhan, Çakaldoğan ve Karaağaç mahallerini ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Ali Rıza Ünveren ile Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözen’in yer aldığı ziyarette Başkan Kayda, vatandaşların taleplerini dinleyip, belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça, Damatlı Mahalle Muhtarı Muharrem Öziş, Burhan Mahalle Muhtarı Hasan Bayram, Çakaldoğan Mahalle Muhtarı Aydın Arıkan ve Karaağaç Mahalle Muhtarı Enver Yiğen’den bilgi alan Başkan Kayda, Çakaldoğan’da vatandaşlarla birlikte parke taşı döşedi.

Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Kayda, mahalle sakinlerinin düğün, nişan, sünnet ve hayır yemeği gibi çok amaçlı etkinliklerde kullanılmak üzere talep ettikleri kapalı alanları kısa sürede tamamlayıp hizmete açtıklarını söyledi. Her fırsatta mahalle ziyaretlerini sürdürdüğünü vurgu yapan Başkan Kayda “Bizler halkımızın hizmetkarlarıyız. Her fırsatta hemşehrilerimizle buluşuyor sorunlara yerinde çözüm arıyor, ihtiyaçları birlikte tespit ediyoruz. Bu bizim doğru hizmeti götürme noktasında da ufkumuzu açıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.