18 Nisan 2018 Çarşamba 12:13
Başkan Kayda’dan Bedesten esnafına teşekkür

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı işbirliğinde düzenlenen ’Salihli Mehmetçiğin yanında’ kampanyasına destek veren Bedesten esnafını tek tek ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan asker ve polislere destek vermek amacıyla malzeme toplayan Bedesten Çarşısı esnafına duyarlılığından dolayı teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlayan, birlik ve beraberliğimiz için kahramanca canını feda eden askerimiz için desteğini esirgemeyen bedesten esnafımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bedesten esnafı ise, Türk Askeri için yapılan her türlü etkinliğe, kampanyaya destek vermeye hazır olduklarını söyleyerek, nazik ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti. Başkan Kayda tek tek esnaflara gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinin ardından esnaf ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın esnaf ziyaretinde Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.