05 Nisan 2018 Perşembe 12:44
Başkan Kayda, Çetin kardeşlerin yüzlerini güldürdü

Engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların topluma kazandırılması adına birçok projeye imza atan Salihli Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarına devam ediyor.

Torunlu Mahallesinde yaşayan ve doğuştan kas erime hastalığı olan yürüme engelli 13 yaşındaki Tolga Çetin ile yürüme engelli 15 yaşındaki Abidin İlknur Çetin kardeşlere Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda akülü sandalye hediye etti. Yapılan yardımdan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Çetin kardeşler, Başkan Kayda’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkanlık makamında yapılan görüşmede Başkan Kayda, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımıza hizmet etmeyi çok önemsiyoruz. Onların yaşam kalitesini arttırmak için engelli vatandaşlarımıza desteğimiz her zaman devam edecek. Bugün Tolga ve Abidin İlknur kardeşlerin yüzünü bir nebze de olsun güldürebildiysek ne mutlu bize. Kardeşlerimize bilgisayar da sözüm olsun. En kısa zamanda kendilerine bilgisayar hediye edeceğim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.