06 Haziran 2017 Salı 08:59
Başkan Karaçoban’dan aşırı yağışların vurduğu mahalleye ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, dolu yağışı nedeniyle zarar gören mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Alaşehir’in dolu yağışının etkili olduğu Örencik ve Delemenler mahallelerinde incelemelerde bulundu. Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk’ün de eşlik ettiği incelemelerde Başkan Karaçoban vatandaşlardan meydana gelen zararlar hakkında bilgi alarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Karaçoban, selden zarar gören yolları,tarlaları ve evleri yerinde inceleyerek ivedilikle çözüme kavuşması için talimat verdi. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise dolu yağışının etkili olduğu bölgelerde çalışmalarına başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.