27 Mart 2018 Salı 14:59
Başkan Karaçoban, öğrencilerle beraber kitap okudu

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen "Alaşehir Okuyor" etkinliğinde öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Alaşehir Belediyesi ve Alaşehir Ortaokulu ortaklığında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda "Alaşehir Okuyor" adı altında etkinlik düzenlendi. Etkinlikle meydanda toplanan protokol üyeleri ve öğrenciler 30 dakika boyunca kitap okudu. Etkinliğe, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, meclis üyesi Hasan Alıcı, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik sonrası Alaşehir Belediyesi tarafından çocuklara meyve suyu ve kek ikram edildi.

Meydandaki etkinliğin ardından Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa geçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması sonrası başlayan programda öğrenciler, kitap temalı şiir ve şarkıları seslendirdiler. Programda Konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, kütüphanelerin, kitap sevgisini aşılamanın en güzel yolu olduğunu söyledi. Kitap okuma sevgisini gelecek kuşaklara aktarmak için herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Karaçoban, okumakla insan ilişkilerinin güçlendiğine dikkat çekti. Karaçoban, sağlıklı iletişim kurmanın bugünlerde en çok ihtiyaç duyulan konuların başında geldiğini belirterek, "Kitap okumak insan hayatını her yönüyle zenginleştirir. Güncel hayatta yaşananları farklı bakış açılarıyla görmemizi sağlar. Aynı şekilde kişinin gelişmesini ve kendisini daha iyi ifade etmesini sağlayarak, bilgi ve beceri dağarcığının zenginleşmesine yardımcı olur" dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.