03 Temmuz 2017 Pazartesi 10:42
Başkan Karaçoban asfalt çalışmalarını inceledi

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Piyadeler ve Yeniköy mahallelerindeki asfaltlama çalışmaları yerinde inceledi.

Alaşehir Belediyesi tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alaşehir’in Piyadeler ve Yeniköy mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler tarafından Piyadeler Mahallesinde 2 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor. Yeniköy Mahallesine ise 35 bin metrekarelik bir alanda kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Yeniköy Mahallesi ve Kurudere Mahallesini birbirine bağlayan yolda 3 kilometrelik bir alanda sathi kaplama çalışması başlattı. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.