26 Mart 2018 Pazartesi 13:05
Başkan Ergün yine zirvede

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gezici Araştırma şirketinin, 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirdiği araştırmaya göre en başarılı büyükşehir belediye başkanları sıralamasında 1’inci sırada yer aldı.

Gezici Araştırma şirketi tarafından 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirilen araştırmaya göre en başarılı büyükşehir ve ilçe belediye başkanları listesi kamuoyuyla paylaşıldı. Ortaya koyduğu hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle herkesimin beğenisini kazanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında 1’inci sırada yer aldı. En başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 64.2 ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olurken; 2’nci sırada yüzde 61.8 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 3’üncü sırada yüzde 59.9 ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yer aldı.

“Enerjimizi siyasete değil, hizmete harcıyoruz”

Manisa’ya hizmet sevdasıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Doğru adımlar, doğru yönetim ve iş takibimizin karşılığını gerek halkımızın yüzlerindeki tebessüm, gerekse bu tür tarafsız kamuoyu yoklamalarıyla alıyoruz. Bizler enerjimizi siyaset yaparak değil, hizmet üreterek harcıyoruz. Doğru çalışmalarımızın karşılığında Manisa Büyükşehir Belediyesini ve şahsımı anketler hep üst sıralarda gösteriyor. Bunlar yaptığımız işlerin doğruluğunu ispatlar nitelikte önümüzde duruyor. Ben gösterdikleri yakınlık ve samimiyet nedeniyle tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı vatandaşımızın memnuniyetiyle orantılı olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Gezici Araştırma şirketinin 16 - 23 Şubat 2018 tarihleri arasında, TÜİK örneklemlerini dikkate alarak, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği anket, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi hizmetlerini değerlendirmek, vatandaş memnuniyetini tespit etmek amacıyla büyükşehirde ve ilçelerinde farklı sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre, tesadüfi yöntemle seçilen 8 bin 762 kişiyle yüz yüze gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 26.03.2018 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.