07 Mart 2017 Salı 17:01
Başkan Ergün, kadınlarla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binasını ziyaret eden kadınlarla buluştu.

‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Salihli ve Soma’da yaşayan kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği çalışmaları, kentin kültürel ve tarihi yapılarını gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün devam eden yoğun programı esnasında, İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binasını görmeye gelen kadınlar ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Manisa’ya hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Cengiz Ergün, “Haydi Kadınlar Manisa’ya projemiz uzun süreden beri 17 ilçemizden kadınlarımızı kent merkezine getiriyor, ağırlıyor. Bizler bu projeye başlarken ‘Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Şimdi de Gençlik Merkezleri, sosyal alanları ile Manisa 17 ilçesiyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor” dedi.

Soma’dan gelen kadınlara yönelik de Bölgesel Isıtma Sisteminin ilçeye kattığı değere değinen Başkan Ergün, “Soma’nın hem havası değişiyor hem de vatandaşlarımız daha hesaplı ısınıyor. Abone sayımız her geçen gün artıyor” diye konuştu.

Kadınların Manisa’da her yerin ağaç ve çiçeklerle dolu olmasından duyduklarını memnuniyeti aktarması üzerine konuşan Başkan Ergün, betonlaşan kentler yerine yeşil bir kent için çalıştıklarını belirterek ilçelerde de yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Başkan Cengiz Ergün, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.