29 Temmuz 2021 Perşembe 15:21
Başkan Ergün, Ege Belediyeler Birliği Başkanvekili oldu

Ege Belediyeler Birliği 2021 Olağan Meclis Toplantısı, İzmir’de gerçekleştirildi. Gündeminde Ege Belediyeler Birliği Başkanlığı seçimi olan toplantıda Birlik Başkanı Tunç Soyer yeniden başkan seçilirken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de birinci başkanvekilliğine getirildi.

Ege Belediyeler Birliği 2021 Olağan Meclis Toplantısı İzmir’de gerçekleştirildi. Toplantıya Ege Belediyeler Birliği Başkanı Tunç Soyer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve birlik üyesi belediyelerin başkanları, başkan yardımcıları ve temsilcileri katıldı. Birlik toplantısının açılış konuşmasını Ege Belediyeler Birliği Başkanı Tunç Soyer yaparken, konuşmasında Pandemi süreci, su sıkıntısı ve tarım politikalarına değindi. Açılış konuşması sonrasında gündem maddelerinin oylanmasına geçildi. Gündeminde birlik başkanlığı seçimi olan toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer birlik başkanlığına, birinci başkanvekilliğine ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün getirildi. Ahmetli Belediye Meclisi Üyesi Salih Tekeli’nin katip üyeliğini yaptığı seçimde, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan birliğin encümen üyeliğine seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.