16 Mart 2017 Perşembe 18:05
Başkan Ergün, Akhisarlı oda başkanlarına projeleri anlattı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’da faaliyet gösteren oda başkanlarını makamında konuk etti. Başkan Cengiz Ergün, Akhisar ilçesinde yapılacak projelerle ilgili bilgiler aktardı.

Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Doğan Ensivri’nin de hazır bulunduğu ziyarette, Akhisar Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Lokantacılar Odası Başkanı Adem Duman, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Berberler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Demirci Nalbant ve Araba Yapanlar Odası Başkanı Ersen Tepeci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Men, Tenekeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tahir Memişler, Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Marangozlar Odası Başkanı Hüseyin Güleç, Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Güral, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Ersin Tefeci ziyaret etti.

"Hizmetin siyaseti olmaz"

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Cengiz Ergün, “Akhisar ilçemizde birçok projeyi hayata geçirmek adına çalışmalarımıza başladık. 2 senelik sürecimiz kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bütün belediye başkanlarına ‘Gelin Büyükşehir’in imkânlarından hepimiz faydalanalım’ demiştik. Geçtiğimiz ayda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı gelerek bizleri ziyaret etti. Memnun olduğumuz kendisine de iletmiştim. Bu görüşmemiz de Akhisar için olumlu adımların atılmasına katkı sağladı. Hizmetin siyaseti olmaz. Biz seçimin ardından parti rozetini çıkararak vatandaşımıza eşit hizmeti götürmeye başladık. Pazarcılar odasının çok önemsediği pazaryeri ve otopark yeri proje hazırlığımız başladı. Mevcut yanındaki itfaiye binamızın durduğu yerde MASKİ ve Büyükşehir Belediyesinin hizmet birimlerinin yer aldığı içerisinde gençlik merkezinin de yer aldığı projemizin de taslakları tamamlandı. Yine bunun karşısında büyük bir park var. O parkın çok güzel bir şekilde Akhisar’da yaşayan vatandaşlarımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Oradaki kiracılarla ilgili durumun çözülmesi durumunda Atatürk Kent Park gibi bir projeyi hayata geçireceğiz. Yine Akhisar’la ilgili girişten İstanbul çıkışına kadarki bölümü kendi üzerimize aldık. Orayı da prestij bir cadde haline getireceğiz. Mevcut TCDD’ye bağlı olan yanındaki yolunda bizim üzerimize alınması gündemimizde yer alıyor. MASKİ’nin de alt yapı çalışmalarının devam ettiği Tahir Ün Caddesi’nde çalışmalar devam ediyor. Sayın Başkan Salih Hızlı’yla da aldığımız protokolle birlikte Tahir Ün caddesinin ara sokaklarını da bizlere bağladı. Bundan sonra için artık oralarda prestij bir cadde olacak. Bunun yanında oto terminal yeriyle ilgili yer arıyoruz" dedi.

Ziyarette heyet adına konuşan Şoförler Odası Halil İbrahim Doğan, “Bizleri makamınızda ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Birçok alanda hayata geçirdiğiniz çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Akhisar Belediyesi ile birlikte imzaladığınız protokolün ardından da ilçemize birçok proje kazanmış olacak. Ayrıca ulaşımla ilgili olarak da geçtiğimiz aylarda yaptığımız dönüşümün ardından Edirne’den Antalya’ya kadar birçok kooperatif başkanından telefon aldım. Nasıl yapıldığına dair Sayın Başkan Cengiz Ergün’ün harcadığı mesaiyi aktardım. Her şey için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Cengiz Ergün’e led ve tabelalarda verdiği reklam desteği için de teşekkür eden Ticaret Borsası Alper Alhat, “Akhisar’ın zeytin piyasası Türkiye’nin en büyük pazarına sahip oldu. Gemlik’ten aldığımız liderliği koruyabilmemiz adına da reklamlarımızı arttırmamız gerekiyor. Biz de Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den bu hususta verdiği desteklerin yanı sıra hazırladığımız videoların ve reklam çalışmalarının kentin birçok yerinde daha fazla görünmesine katkı sağlamasını istiyoruz. Kendisine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Cengiz Ergün ise, led ekran ve tabelalarla ilgili olarak Akhisar Ticaret Borsasının çalışmalarına yer verildiğini belirterek, videoların da bundan sonra ekranlarda dönmesinin sağlanabileceğine dikkat çekti. Konuklar daha sonra Başkan Cengiz Ergün’e hediyeler takdim ederek fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.