02 Mayıs 2022 Pazartesi 10:33
Başkan Çerçi vatandaşlarla bayramlaştı

Bayram namazını Hacı Yahya Camisi’nde kılan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bayram sabahını vatandaşlarla birlikte geçirdi. Hacı Yahya Camisi’nde bayram namazını kılan Başkan Çerçi, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşmada Başkan Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Akyel ve Meclis Üyeleri eşlik etti.

Belediye Başkan Çerçi daha sonra Öz Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı. 11 ayın Sultanı Ramazan’ı geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Mehmet Çerçi, “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bayramlar, sevginin öne çıktığı zamanlardır. Bu bayramda da inşallah dargınlık ve kırgınlıklar giderilecek, yaralar sarılacak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız yeniden güç kazanacak. Bu bayram pandemi dolayısı ile göremediğimiz büyüklerimizi ziyaret edelim, hayır dualarını alalım. Hemşehrilerimin ve tüm İslam leminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak’tan hepimizi daha nice bayramlara kavuşturmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.