21 Mart 2018 Çarşamba 17:16
Başkan Çerçi özel öğrencilerle birlikte deney yaptı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı. Öğrencilerle birlikte deney yapan Başkan Çerçi, özel çocuklarla birlikte pasta kesti.

Dünya Down Sendromu günü dolayısıyla Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde “+1 Farkla Mutluyuz” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak katıldı. Etkinlik kapsamında Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri MCBÜ Kimya bölümü öğrencileri ile birlikte deney yaptı.

Bu günün önemine dikkat çeken Başkan Çerçi programda yaptığı konuşmada, engellilerin artık eskisi gibi evlerinde saklanmadığına vurgu yaptı. Belediye Başkanı Çerçi, “Hükümetimiz ve devletimiz özel çocuklarımıza çok önem veriyor; onlara ve ailelerine yönelik düzenlemelerle engelli bireylerimizin toplumda daha fazla yer almasını sağlamıştır. Bizler de Yunusemre Belediyesi olarak okul aile birliğimizin bütün taleplerini imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin okulumuzun serasında yetiştirdiği çiçekleri alıyoruz. Belediye olarak okulumuza destekte bulunmaya devam edeceğiz.” dedi. Yunusemre Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Rabia Keskin ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Şeranoğlu da söz alarak bu günün önemini anlattı. Başkan Çerçi ve davetliler programda özel öğrencilerle birlikte pasta kesti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.