17 Ağustos 2020 Pazartesi 17:00
Başkan Çerçi Manisa’nın en başarılı ilçe belediye başkanı oldu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ORC tarafından yapılan Ege Bölgesindeki ’En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları Araştırması’nda ilk 10 sıralamasında 8. sırada yer aldı.

ORC Araştırma Şirketi son yaptığı ’Yerel Yönetimler Performans Araştırması’ anketini kamuoyuna duyurdu. ‘En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları Araştırması’ 01-15 Ağustos 2020 tarihleri arasında 30 büyükşehirde gerçekleştirildi. “En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları Ege Bölgesi” araştırmasında Manisa’dan 2 belediye listeye girdi. 23 bin 200 katılımcıyla yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi ile yapılan araştırmada ilk sırada yüzde 59,5 başarı oranı ile Aydın’ın Nazilli İlçesi Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yer aldı. Özcan’ı yüzde 59,3 ile Denizli’nin Pamukkale İlçesi Belediye Başkanı Avni Örki izlerken, üçüncü sırada yüzde 58,7 ile İzmir’in Buca İlçesi Belediye Başkanı Erhan Kılıç takip etti.

Sıralamada Manisa’nın merkez ve en büyük ilçesi olan AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yüzde 57.2 ile 8. sırada yer aldı. CHP'li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da yüzde 56.3 ile 10'uncu sırada bulundu. Türkiye geneli ilk 10 listede ise Manisa'dan herhangi bir isim bulunmuyor. 

Son Güncelleme: 17.08.2020 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.