28 Mart 2018 Çarşamba 15:01
Başkan Çerçi hemşehri dernekleriyle buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Şehir Buluşmaları” programı kapsamında bu kez Hemşehri Dernekleri Platformu temsilcileriyle bir araya geldi.

Yunusemre Belediyesi, “Şehir Buluşmaları” programına Hemşehri Dernekleri Platformu temsilcileriyle devam etti. Yunuspark’ta gerçekleştirilen programa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak ve Manisa Hemşehri Dernekleri Platformu temsilcileri katıldı. Programda sivil toplum kuruluşu üyeleriyle buluşmaya, onlarla görüş alışverişinde bulunmaya özen gösterdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediklerini söyledi. Başkan Çerçi, "Hemşehri dernekleri bizler için önemli. Bir araya gelip görüş alışverişinde bulunmak, taleplerinizi dinlemek istedik. Belediye olarak 4 yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda güzel işler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 230 bin nüfusuyla ilin en hızlı büyüyen ilçesiyiz. Kurucu belediye olarak kenti değiştirmeye, dönüştürmeye, sıkıntıları da en aza indirmeye çalışıyoruz. Bir yandan şehrin konut, otopark gibi dev sorunlarına çözüm bulurken bir yandan da sosyal ve kültürel projeler üretiyoruz. Bugün kültür yaşam merkezi sayımız 20’yi buluyor. Elbette eksiklerimiz, tamamlayamadığımız projeler var. Bunlar için de mesai harcıyoruz. Katılımcı bir belediye olarak sizlerin görüşleri bizler için oldukça değerli. Birlikte çok daha güçlüyüz, çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu. Belediye Başkanı Çerçi, Yunusemre Belediyesinin projeleri hakkında da platform üyelerini bilgilendirdi.

Programda konuşan Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı ise Yunusemre Belediyesi ile güzel çalışmalarda bulunduklarını belirtirken; bu konudaki duyarlılığından doları Başkan Çerçi’ye teşekkür etti. Çakıcı, hemşehri dernekleriyle birlikte sosyal projeler üretmeye hazır olduklarını belirterek bu konuda derneklere çağrıda bulundu.

Manisa Hemşehri Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek ise kendilerini ağırlayan Yunusemre Belediyesine teşekkür etti. Çiçek, bu toplantıların sıklaştırılmasını isterken; Cuma günü Hatuniye Camii’nde saat 12.00’de düzenleyecekleri Şehitleri Anma Programı’na davet etti. Platform temsilcileri de söz alarak taleplerini sıraladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.