24 Mart 2017 Cuma 12:28
Başkan Çerçi Erol Kaya’yı ağırladı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yle bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile belediyede toplantı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Manisa Milletvekilleri MKYK Üyesi Murat Baybatur, Recai Berber ve İsmail Bilen, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Partili belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, AK Parti büyükşehir meclis üyeleri ve partililer katıldı. Erol Kaya’yı konuk etmekten mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Çerçi, belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ise, daha önce de Yunusemre Belediyesi’ni ziyaret ettiğini belirtirken; hayata geçirilen projeleri takdirle takip ettiklerini söyledi. Kaya, 16 Nisan ‘da gerçekleştirilecek halk oylamasının önemine de vurgu yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin halka en iyi şekilde anlatılması gerektiğine dikkat çekti. Konuşmaların ardından Başkan Çerçi, Erol Kaya’ya günün anısına hediye takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.