16 Mart 2017 Perşembe 15:38
Başkan Çelik TÜGVA’lı gençlerle bir araya geldi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa şubesinin yeni binasını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. TÜGVA’nın Türkiye genelinde güzel projelere imza attığını belirten Başkan Çelik, TÜGVA’lı gençlere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in TÜGVA ziyaretine, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Çipiloğlu da eşlik etti. TÜGVA’nın tüm Türkiye’de gençlik adına olumlu projeler yürüttüğünün altını çizen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “TÜGVA Manisa temsilciliği kısa bir süre önce Manisa’da faaliyete girdi. Türkiye Gençlik Vakfı hem Manisa’da hem de Türkiye’de birçok güzel etkinliklere imza atıyor. TÜGVA’nın Türkiye genelinde gençleri 2023 hedeflerine taşıyacak olan yüz ağartan güzel etkinlikleri var. Bu noktada gençler sahip çıkan TÜGVA’nın tüm yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Manisa şube başkanı olan değerli kardeşim Mehmet Önal ve yönetimine de bu görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Gençlik için güzel bir binada hizmet vermeye başlamışlar rabbim bu güzel bina içerisinde hayırlı güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Şehzadeler Belediyesi olarak biz bu tür faydalı projelere imza atan kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah bundan sonra da bir ve beraber bir şekilde genç kardeşlerimize hizmetler ederiz” dedi.

“Manisa gençliği için birlikte çalışacağız”

Manisa gençliği için Şehzadeler Belediyesi ile ortak projelere imza atmak istediklerini ifade eden Türkiye Gençlik Vakfı Manisa Şube Başkanı Mehmet Önal, “Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışan olarak bildiğimiz değerli başkanımızı, vakfımızda misafir edebiliyor olmak bizleri için büyük bir mutluluktur. TÜGVA olarak Manisa gençliği için birlikte ortak çalışmalar yapacağız. Bugüne kadar bizlere her zaman destek olan değerli başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik TÜGVA Manisa şubesi yöneticilerine 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.