02 Nisan 2018 Pazartesi 14:18
Başkan Çelik, Şehzadeler’i adım adım dolaşıyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hafta sonunda yoğun bir program gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle mahalle ziyaretler yaparak vatandaşların sorun ve taleplerini bire bir dinleyen Başkan Çelik, hafta sonu da yoğun bir program gerçekleştirdi. Ziyaret ettiği mahallelerde düğün, hayır yemeği ve özel etkinliklere katılan Başkan Çelik, vatandaşların takdirini topluyor.

Hafta sonları yoğun bir tempoyla çalışmalarına rağmen vatandaşın tebessümünden güç aldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Göreve geldiğimiz 2014 yılında farklı bir belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet edeceğimizi ifade etmiştik. Çok şükür ki bu istikamette yolumuza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu güne kadar aradan geçen 4 yılın ardından ilk gün olduğu gibi bugünde halkımızın içinde olmaya devam ediyoruz. Hafta içi rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan 65 mahallemizin tamamına ulaştırıyoruz. Buda yoğun bir mesai harcamamıza neden oluyor. Yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaların yanı sıra halkımız ile de her zaman bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Bu nedenle hafta içi bulduğumuz her fırsatta mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, vatandaşlarımızın düğünlerinde, cenazelerinde ve hayırlarında onlarla bir araya geliyoruz. Bunun yanı sıra hafta sonlarında da tatil yapmayarak vatandaşlarımız ile iç içe olmaya devam ediyoruz. Adeta Şehzadelerimizi adım adım dolaştık. Bu kadar yoğun programlarımız arasında vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Halkımızın yüzündeki tebessüm ile yılmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Görev süremiz boyunca imkanlarımız ölçüsünde halkımız ile bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.