28 Mart 2018 Çarşamba 10:23
Başkan Aloğlu’ndan bir proje daha

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu adaylık çalışmalarında ortaya koyduğu projelerle dikkat çekiyor. Kısır çekişmeler yerine projeleriyle yarışta olduğunu vurgulayan Aloğlu Manisa TSO’da artık değişim ve gelişim zamanı olduğunu söyledi.

Manisa TSO için adaylığını açıklayan ve projelerini kamuoyuna duyurmaya devam eden MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu dün açıkladığı ‘Manisa Geleneksel Altın Üzüm Ödülleri’ projesinin ardından bugün de ‘Beyaz Masa Ticari Danışmanlık ve Çözüm Merkezi’ projesini tanıttı.

“Biz ’onun kaşı, bunun yaşı, şunun gözündeki şaşı’ gibi kısır ithamlarla değil; projelerle bu yarışta var olmak istiyor ve her gün bir projemizi Manisalı hemşehrilerimize sunmayı istiyoruz” diyen Aloğlu hazırladıkları ikinci proje olan ‘Beyaz Masa Ticari Danışmanlık ve Çözüm Merkezi’ hakkında şu bilgileri verdi: “Oda üyelerimizin dilek ve şikayetlerini dile getireceğimiz en önemli departmanlarımızdan biri olacaktır. Gelecek tüm talepler dosyalanıp muhatap Ankara ise Ankara’ya, belediyeler ise belediyelere iletilecektir. Sadece bunla yetinmeyeceğiz tüm şirketlerimizin ticari bir hukuki danışmanı olacak ve istedikleri zaman bir telefon kadar yakın olacaktır. Esnaf, sanayici ve hatta çiftçi ve üniversitedeki öğrencinin bile dili olacağız. Geçmişimizde yaptığımız projeler, faaliyetler ve ticari hayatımız en büyük referansımızdır. Bizler kişilerle değil, işimizle uğraşalım. Proje konuşalım, değişimi ve gelişimi birlikte başaralım. Dünyanın gidişinde esas rolü oynayan enstrümanlardan biri olan ve belki de ilki olan paranın ana vatanı bu toprakların dünya platformunda hak ettiği noktaya taşımanın yollarını aramak asli görevimizdir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.