27 Mart 2018 Salı 11:50
Başkan Aloğlu projelerini açıkladı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Manisa Girişimciler Derneği Başkanı Ayberk Aloğlu, projelerini anlattı.

Manisa TSO için adaylığını açıklayan MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, projelerini açıkladı. Manisa TSO’yu dünya platformuna taşımak için çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Aloğlu, "Hepimiz bu şehrin topraklarından karnımızı doyuruyor çocuklarımızın geleceğine bu şehrin havasıyla yön veriyoruz. Hedefimiz bu şehirde yaşayan ve kendini bu şehirde rahat bir ticaret yapmak isteyen herkesin sesi olmak. Hedefimiz dünyaya yön veren tek unsur olan paranın bu topraklarda keşfedildiğini anlatmak ve yine dünyaya bu topraklardan yön vermektir. Yine hedefimiz bu topraklarda yetişen Şehzadeler gibi dünyaya çağ açıp çağ kapattırmaktır. Bazen üzülerek görüyoruz ki bazı arkadaşlarımız seçim yaklaştıkça heyecanının dozunu kaçırıp seçimden sonra da yüz yüze bakacağımızı, yine şehrimiz için el ele çalışacağımızı unutmaktadır. Biz yerelde girdiğimiz tüm seçimleri proje yarışması olarak görüyor ve yapacaklarımızı anlatarak yürüyen bir ekibiz. Ağzında intikam, kin, nefret, fesatlık ve yalan olan hiç kimseyi dikkate almıyoruz. Allah’a havale ediyor, bu hizmet kurumunu hırsa çevirenlere de mezarlıkları dolaşmasını tavsiye ediyoruz" dedi.

Manisa TSO’da girişken bir yönetim sergileyecekleri sözünü veren Aloğlu, "Atatürk’ün 42 yaşında kurduğu devlette yaşayıp bizim oda başkanlığımızı tecrübesizliğimiz nispetinde eleştirenlere Fatih Sultan Mehmet ve Atatürk’ü okumalarını tavsiye ederiz. Biz örnek aldıklarımızı yaşından dolayı değil icraatından dolayı takip ederiz. Talip olduğumuz makam girişkenlik makamıdır ve bunun için en az tecrübe kadar enerjiye de ihtiyaç vardır. Biz eğitimimiz, gençliğimiz ve bugüne kadar edindiğimiz tecrübeyle üç ayakla yere basıyor ve üç kanatla uçuyoruz. Bizim iki kanadımızı kırıp tek kanadın kâfi olacağına inandırmaya çalışanlara itibar etmiyoruz. Fatih 1453’te 21 yaşında İstanbul’u fethederek çağ açıp çağ kapattı. O günün Akşemsettin’leri ona inanmıyordu bugünün Akşemsettin’leri ise bize inanmıyor. O günküler de tecrübesizliği ileri sürüyordu, bugünküler de tecrübesizliği bahane ediyor. O gününkiler de yanıldı, emin olun bugünküler de yanılacak. Manisa zincirlerini kıracak" dedi.

“Manisa Geleneksel Altın Üzüm Ödülleri”

Manisa Sultaniye üzümünü düzenleyecekleri etkinliklerle ön plana çıkararak marka haline getirecekleri mesajını veren Aloğlu, "Bu faaliyetimizde Türkiye’nin her dalda en iyileri ve şehrimizde ki gerçekten alnının akıyla ticari faaliyetlerini sürdüren ve Manisa’ya katma değer katan üyelerimiz ödüllendirilecek. Aynı zamanda Üzümümüz Türkiye genelinde reklam değeri kazanacaktır. Bunun yanında üyelerimizin ulusal haberlerde reklamları çıkacak ve şirketlerini tanıtma fırsatı yakalayacaktır. Antalya’da altın portakal festivali nasıl turizme de katkı sağlıyorsa altın üzüm festivalimiz de Manisa’mızın turizmine katkı sağlayacaktır. Manisa’nın altını, her yıl yeniden güneşten, sudan ve topraktan aldığı sağlığı bizlere cömertçe sunan üzümünü önce ülke pazarında sonra ise uluslararası platformda hak ettiği kıymete ulaştırmaktır. Bu sebeple altın üzüm. Bunun için her türlü görüş ve düşüncelerinizi danışma hattımız dan bizlere iletebilirsiniz. Böylelikle Manisa için yeni bir vizyon yaratıp çalışmalarımızın sadece Ticaret ve Sanayi Odasının çatısı altında kalmasını değil bütün şehir olarak Manisalılar ile birlikte yaşadığımız toprakların gelişmesine birlikte katkı sağlayıp bir Marka şehir yaratılmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.