14 Mart 2017 Salı 11:54
Başarılar bir bir geliyor

Kendi ligini şampiyon bitirdikten sonra Play Off’lara katılmaya hak kazanan Yunusemre Belediyespor U-17 Takımı, Play-Off’ları da şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Daha önce U-15 takımı Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Yunusemre Belediyespor’da U-17 takımı da Türkiye Şampiyonasına gitme başarısı gösterdi.

Elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını anlatan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, bu başarının tesadüf olmadığının altını çizdi. Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Futbolda ve tüm branşlarımızda altyapıya büyük önem vermekteyiz. Altyapı takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor. Bu durum bizleri sevindiriyor. Daha önce U-15 takımımız şampiyon olup Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmıştı. U-17 takımımızda kendi liginde ve Play- Off’larda birinci olarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.