12 Mart 2017 Pazar 13:19
Barınak hayvanlarının can güvenliği kontrol altında

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinde yer alan geçici hayvan bakım evine yağmursuyu hattı döşeyerek, barınakta kalan hayvanların can güvenliğini kontrol altına aldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, hayvan barınaklarında yaptığı çalışmalar sürüyor. Yunusemre ilçesi Horozköy mevkiinde bulunan hayvan barınağının içme suyu bağlantısını yapan MASKİ ekipleri, bu çalışmasının ardından yağmursuyu hattı da döşeyerek barınakta kalan hayvanların can güvenliğini sağladı. Yapılan çalışma ile birlikte barınağın içinde bulunan yolda biriken yağmursuyu problemi de ortadan kaldırıldı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında barınak içerisinde yar alan yola 13 adet yağmursuyu ızgarası da konuldu.

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, Yunusemre Horozköy mevkiinde bulunan hayvan barınağına yağmursuyu hattı döşediklerini söyledi. Daire Başkanı Patel, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz, hayvan barınaklarına çok önem veriyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanımız Talip Akbaş’ın talebi sonrasında hayvan barınağına yağmursuyu hattı döşeme işimizi kısa süre içerisinde tamamladık. Sadık dostlarımızın konakladığı geçici hayvan bakım evinin yağmursuyu hattını döşeyerek barınağımızı daha güvenli hale getirdik. Yaptığımız kapsamlı çalışmayla barınakta yaşanan yağmursuyu sorununu tamamen ortadan kaldırdık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.