06 Haziran 2017 Salı 13:00
Balkanlardan bronz geldi

3-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Ümitler Balkan Şampiyonasında milli takım adına tatamiye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Mert Şişmanlar, şampiyonada bronz madalyaya uzandı.

Ümitler Balkan Şampiyonası 3-4 Haziran tarihlerinde 10 ülkeden 270 sporcunun katılımıyla Tekirdağ’da gerçekleşti. Şampiyonada milli takım adına Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu Mert Şişmanlar da mücadele etti. İlk turda Yunan rakibi Aleksandros Patıonıstı’yı ippon ile yenerek çeyrek yükselen Şişmanlar, bu turda Bosnalı Vuk Elez’e kendi oyunundan puan vererek repesaja kaldı. Şişmanlar, daha sonra Romen rakibi Ken Uemura ardından da Sırp rakibi Jovan Vulin’i yenerek bronz madalyaya uzandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.