06 Nisan 2018 Cuma 12:35
Bahar çiçekleri Alaşehir’e renk kattı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dikilen çiçek türlerinin baharın gelişiyle açması, şehirdeki görsel güzelliği artırdı.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde çim biçme, çiçek dikimi, çapalama, ağaçlandırma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Alaşehir’e daha yeşil bir görüntü kazandırmak için çalışmalar yürüten Alaşehir Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan refüjler, park ve bahçelere süha, menekşe ve lale soğanı çiçeklerini dikmeye başladı. Baharın gelmesiyle birlikte açan laleler mor, sarı, kırmızı ve pembe gibi pek çok farklı rengiyle baharın gelişini müjdelerken, ilçeye de büyük bir güzellik kattı.

Yapılan çalışmalarla ilçenin estetik güzelliğinin artığını kaydeden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemizi estetik olarak güzelleştirecek, adeta görsel bir şölen yaşatacak çiçeklerle süsledik. Alaşehir’in modern bir görünüm kazanması ve insanımızın hasret kaldığı doğaya kavuşması için yaptığımız bu çalışmalar aralıksız sürecek. Her yıl şehrimizin dört bir yanına diktiğimiz çiçeklerle ilçemiz daha zarif ve güzel görünüyor. Vatandaşlarımızın da beğenisini toplayan çiçekler ilçemizi ziyaret edenlerin de ilgisini çekiyor. Baharın gelmesiyle Alaşehir Belediyesi olarak kentimizin daha güzel görünmesi ve ilgi çekmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızın dikilen çiçeklere karşı gerekli hassasiyeti göstereceklerine ve onlara çok iyi bakacağına eminim. Çünkü çiçekler ilçemizi güzelleştirdiği gibi, ruhumuzu da güzelleştiriyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.