09 Aralık 2021 Perşembe 14:14
Atila Gerin: “Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17. hafta maçında cumartesi günü kendi evinde Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek olan Turgutluspor’un Teknik Direktörü Atila Gerin maç öncesi yaptığı açıklamada, kazanmak için sahada olacaklarını belirtti.

Kendi sahalarında zor bir maça çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Atila Gerin, “Ligde son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kendi sahamızda Etimesgut Belediyespor ile zor bir maç oynayacağız. Bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Sakaryaspor karşısında aldığımız 1 puanın anlam kazanması için bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız. Etimesgut Belediyespor maçını kazanıp hem sıralamada bir üst seviyeye çıkmak hem de ilk yarıda kalan 2 maç için orta vadeli hedefimizi yakalamak adına oldukça önemli. Tüm hazırlıklarımız bu yönde. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile hedefimize ulaşırız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.